כך תכיני קרם שוקולד טעים במיוחד משאריות משלוחי המנות
מירי זורגר | צילום: Sxc.hu No Comments on כך תכיני קרם שוקולד טעים במיוחד משאריות משלוחי המנותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מתווה הגיוס: מה חושבים במועצת החסידית
- מצוד אחר המחבל שדקר צעיר ישראלי סמוך לחווארה | מתעדכן
- ח"כ ואטורי: "ברור כשמש שגלנט סגור עם גנץ"
- השר אליהו קורא לפטר את גלנט: הוא לא רוצה לנצח
- כת האיסיים, הפילוסופים והמשמעות היהודית לחיים טובים
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
חג הפורים אמנם חלף, אך הררי הממתקים שנשארו מכל שאריות משלוחי המנות עדיין טורדים את מנוחתך, ומזמינים בקריצה צבעונית לחטוא ולחסל חבילת במבה טעימה או חפיסת שוקולד מגרה במיוחד.
לגרום לממתקים פחות לקרוץ אלייך לא נצליח, אבל הנה פיתרון יצירתי לשימוש מדליק בהררי השוקולדים והממתקים שצברת.
מצרכים
- כ-5 כוסות של כל מני ממתקים טחונים גס
- 4 כפות קקאו
- חצי כוס מים
- כוס וחצי סוכר
- 200 גר' מרגרינה
- 3 כפות קפה
- 3 כפות ליקר קפה
- 3 חלמונים
אופן ההכנה
- מבשלים לרתיחה קקאו סוכר ומים
- כשרתח, מסירים מהאש, מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה
- מעבירים את הקרם למעבד מזון ומוסיפים את שאר המצרכים ומעבדים כ 5 ד'
- שופכים את הקרם מעל הממתקים הטחונים ומערבבים לכיסוי מושלם
- משטחים בתבנית לגובה 3 ס"מ ומקררים במקרר לשעתים
- חותכים לקוביות של 3 על 3 ומאכסנים בכלי סגור במקרר
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.