כך תכיני קרם שוקולד טעים במיוחד משאריות משלוחי המנות

    מירי זורגר | צילום: Sxc.hu No Comments on כך תכיני קרם שוקולד טעים במיוחד משאריות משלוחי המנות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חג הפורים אמנם חלף, אך הררי הממתקים שנשארו מכל שאריות משלוחי המנות עדיין טורדים את מנוחתך, ומזמינים בקריצה צבעונית לחטוא ולחסל חבילת במבה טעימה או חפיסת שוקולד מגרה במיוחד.

    לגרום לממתקים פחות לקרוץ אלייך לא נצליח, אבל הנה פיתרון יצירתי לשימוש מדליק בהררי השוקולדים והממתקים שצברת.

     

    מצרכים

    • כ-5 כוסות של כל מני ממתקים טחונים גס
    • 4 כפות קקאו
    • חצי כוס מים
    • כוס וחצי סוכר
    • 200 גר' מרגרינה
    • 3 כפות קפה
    • 3 כפות ליקר קפה
    • 3 חלמונים

     

    אופן ההכנה

     

    1. מבשלים לרתיחה קקאו סוכר ומים
    2. כשרתח, מסירים מהאש, מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה
    3. מעבירים את הקרם למעבד מזון ומוסיפים את שאר המצרכים ומעבדים כ 5 ד'
    4. שופכים את הקרם מעל הממתקים הטחונים ומערבבים לכיסוי מושלם
    5. משטחים בתבנית לגובה 3 ס"מ ומקררים במקרר לשעתים
    6. חותכים לקוביות של 3 על 3 ומאכסנים בכלי סגור במקרר


    0 תגובות